Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 1164Šiandien yra balandžio 29 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas TelsiuSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
+37060631237Skambinti
PradžiaDarbasIeško darbo

Spauda, reklama, dizainas, maketavimas

Paskelbta 2023 Lapkričio 2d., 13:30
 Spauda, reklama, dizainas, maketavimas

Spauda, reklama, dizainas, maketavimas

2023 Lapkričio 2d., 13:30

Sukursime išskirtinį dizainą, kuris atspindės Jūsų įmonės veiklą. Dirbame profesionaliai ir efektyviai. Pateiksime originalius sprendimus Jūsų užsakomiems gaminiams. Teikiamos reklamos paslaugos, maketavimo, dizaino.
 
Gaminama produkcija: atvirukai (spausdinti, elektroniniai statiški ir animuoti), bilietai, brošiūros, lankstinukai, etiketės, firminiai blankai, vokai, prekės ženklai. Iliustracijos, pakuotės, kalendoriai (sieniniai, staliniai, kišeniniai), kvitai, katalogai, knygos, kvietimai, bukletai. Logotipai, maišeliai, nuolaidų kuponai, padėkos, reklaminiai paslaugų katalogai, plakatai, vėliavos. Reklaminiai lankstinukai, žurnalai, sąskaitų-faktūrų šablonai, blankai, skrajutės, vizitinės korteles ir daug daugiau ...
 
Taip pat teikiamos paslaugos: Transporto priemonių apklijavimas, Internetiniai baneriai,  Logotipai, prekės ženklai, 3D vizualizacija.
 
Daugiau darbų pavyzdžių:
www.euroego.lt/home/dizainas/
 
Reklaminiai skydai ir rėmai, stendų projektavimas ir montavimas, parodinės įrangos nuoma, eilių atitvarai. Info stalų nuoma, stendų gamyba ir nuoma, mobilūs atitvarai renginiams, stendai ant sienos. Stoveliai su virvėmis atitvėrimui, konstrukcijos scenoms, scenos ir sceninės konstrukcijos, stendai nuotraukoms. Reklaminės vėliavos ir vėliavų stiebai, informaciniai stendai universitetams, atitvėrimo sistemos, staliukai prezentacijoms ir degustacijoms. Stulpeliai su virvėmis, konferencijų stendai, transportavimo dėžės ant ratukų, įranga ekspozicijoms ir prezentacijoms. Brošiūrų laikikliai.
 
UAB EuroEGO Ltd.
Tel.: (+370) 605 12959, (+370) 606 31237
Faksas: (+370) 5 206 0814
info@euroego.lt
 Rodyti visą aprašymą
Kaina: 50 EUR

Kontaktai

Paskelbė
EuroEGO
Telefonas
+37060631237
Vietovė
Telšiai
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika
Parodytas: 1447 k.
Peržiūrėtas: 94 k.